FARIZAFAISALBOUTIQUE BLOG REVIEW CONTEST! ♥


macam biasa..klik banner untuk join! =D

ENTRY:
Dengan sengajanya..ceh..hari ni iema belek-belek majalah remaja..
(tengah boring)hehe..lepas tu,iema tertarik dengan satu muka surat ni..iaitu  m/s 34..
BUTIK ONLINE..
"pelbagai aksesori di FFB" yang atas bukan yang bawah..hekhek..
WHY?
because,,,,,saya hantu shawl..hehe..
lepas tu,"eh!nak bukak lah website nie..macam best je.."disebabkan terlalu excited
malam tuh jugak bukak..dan apabila je buka...
WAH!
ade contest...yey..Alhamdulillah...patutla tertanya-tanya kenapa nak sangat bukak..penting ke..rupa-rupanya
ada contest..hadiah pun lumayan..kan..
nak cerita kisah iema yang sebenar-benar nya..
IEMA
tak boleh ni tengok barang-barang yang cantik,nanti mesti nak beli..tapi
............
faham-faham sajala..saya nie student lagi..belum kerja..mana ada duit nak beli semua tu kan...
iema hanya perlu menahan jelly(jealous) dekat orang yang dapat beli.. =D
okey...tu kisah iema oke..
NOW nak cerita pasal FARIZAFAISALBOUTIQUE...SERIOUS rambang mata tengok barang-barang
yang dijual..lagi-lagi shawl and handbag...wahhhhhh...
kepada sesiapa yang suka sangat shopping boleh pegi dekat FARIZAFAISALBOUTIQUE(BLOG)DAN FARIZAFAISALBOUTIQUE(FACEBOOK)..
antara barang-barang yang dijual ialah:

purse..comel   =D



handbag..

shawl..



handwatch..

barang yang FFB jual semua berjenama kan..so,tak perlu ragu-ragu untuk membeli..

2 comments:

  1. done follow sini no. 305
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete